Eseménynaptár

TÁJÉKOZTATÓ

Nagykarácsony Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2017/2018. tanév második és a 2018/2019. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázat beadása elektronikus rendszerben történik, a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.

A pályázati űrlapot feltöltés után kinyomtatva és aláírva – a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt - a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítése és az önkormányzathoz történő benyújtása 2017. november 7. napjáig lehetséges, az önkormányzathoz való benyújtás javasolt személyesen Papné Szócsin Erika igazgatási ügyintézőnél, ügyfélszolgálati időben: hétfőn 8.00 - 12.00 óráig, szerdán 08.00 - 16.00 óráig és pénteken 8.00 - 12.00 óráig. A pályázat elbírálásának határideje: 2017. december 7.

A részletes „A” típusú és „B” típusú pályázati kiírás az alábbi linken érhető el:

„A” típusú pályázati kiírás: http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica10/

„B” típusú pályázati kiírás: http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica11/

 

NAGYKARÁCSONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Széchenyi 2020

Galéria ajánló

Nagykarácsonyt a Magyar Élelmiszerbank támogatja.