Eseménynaptár

Kedves Nagykarácsonyiak!

Ismét útjára indul a Fehérvár Hangja verseny, amelynek keretében a legtehetségesebb Fejér megyében élő, vagy itt tanuló énekest keressük. A verseny helyszíne Székesfehérvár.

A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából kísérőjével egy hétre Párizsba utazhat.

A verseny zsűrije idén is neves ítészekből áll: a zsűri elnöke Pásztor Anna, az Anna and the Barbies zenekar vezetője, a versenyzőknek rajta kívül Magán Olivért, a Peet Project billentyűsét, Fehér Adrienn énekesnőt, színésznőt és Vörös Tamás jazz-zenészt kell meggyőzniük tehetségükről.

A megmérettetés ezúttal is három fordulóból — válogató, elődöntő és döntő – áll majd. Októberben a Petőfi Kultúrtanszéken (Székesfehérvár, Arany János utca 22.) még zenei kíséret nélkül kell bizonyítaniuk a fiatal énekeseknek, pop, rock, jazz vagy musical stílusban.

A novemberi második fordulóba már csak 24 versenyző mehet tovább, hogy az Alba Plaza színpadán, élő közönség előtt mutassa meg tehetségét.

A Fehérvár Hangja döntőjét – a 12 legjobb énekes részvételével – december 9-én rendezik meg szintén Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban, látványos show keretében.

Jelentkezési határidő: 2017. október 8.

Bővebb információK: www.fehervarhangja.hu

Széchenyi 2020

Galéria ajánló

Nagykarácsonyt a Magyar Élelmiszerbank támogatja.